Laborator AMS 2000


In anul 2016, SC AMS 2000 Trading Impex SRL si-a extins aria de activitate prin deschiderea laboratorului de analize microbiologice, fizico-chimice si de mediu in apropierea orasului Timisoara, in comuna Jebel.

Raspundem astfel unei nevoi din ce in ce mai mari a populatiei de a cunoaste parametrii calitativi reali ai produselor care ii sunt oferite si, in general, ai spatiului pe care il locuieste.

Laboratorul a fost constituit prin efortul câtorva specialisti in domeniile medicina veterinara, biologie, ecologie si protectia mediului, si chimie, care, in continuare, ii sustin activitatea si garanteaza pentru acuratetea rezultatelor. Credem ca acest fapt este unul dintre atuurile sale, intrucât masura in care fiecare membru al echipei isi pretuieste energia, competenta si timpul investite in edificarea laboratorului determina masura satisfactiei simtite de beneficiarii directi si indirecti ai serviciilor oferite prin acesta.

Fluxul tehnologic amplu si complex ocupa o suprafata de 300 m2, intr-o cladire rezervata in exclusivitate cerintelor specifice laboratorului si in conformitate cu diversitatea tipurilor de investigatii desfasurate in momentul de fata. Exista insa si premisele unei dezvoltari ulterioare a activitatii noastre, in aceleasi conditii de rigurozitate.

Contact: 

Adresa: Comuna Jebel, nr. 1170 A, Judetul Timis

Email: laborator.jebel@ams.rodavid.chirila@ams.ro

Tel: 0724 333 142, Dr. David Chirila