Despre noi


en-flag

AMS 2000 Trading Impex a fost infiintata in anul 1997, iar astazi este una dintre cele mai experimentate si bine cunoscute companii in distributia de echipamente si solutii de diagnostic pentru laboratoarele medicale din Romania.

In 2007 compania a devenit membra a Grupului BATM Advanced Communications.
Scopul nostru principal este de a oferi cele mai bune solutii de lucru in laborator. Dorinta noastra este sa punem la dispozitia partenerilor un portofoliu de produse de ultima generatie, experienta profesionala a echipei de vanzari si a unei echipe de service alcatuita din ingineri instruiti la producatorii de echipamente.

Firma AMS 2000 Trading Impex are 50 de angajati. Sediul central si depozitul se afla in Bucuresti. In plus, exista trei birouri regionale, unul in partea de vest a tarii (Timisoara), unul in partea centrala (Cluj), iar celalalt in partea de est (Iasi).
In ultimii ani, compania a inceput sa dezvolte distributia echipamentelor si reactivilor pentru Laboratoarele de control alimente si pentru Laboratoarele analitice din mediul academic si industrial.

Speram ca profesionalismul și devotamentul personalului nostru sa faca din companie un lider de piața pe noile linii de dezvoltare.

Noi nu doar vindem produse, oferim solutii complete pentru orice tip de laborator.