Analize fizico – chimice


Microaeroclimat hale/unitati de productie si ferme

Temperatura, umiditate, viteza aerului, luminozitate, presiune atmosferica, dioxid de carbon, amoniac

Apa potabila (apa retea, apa subterana, apa folosita in procesul tehnologic)

Determinarea gustului si mirosului
Determinarea culorii
Determinarea pH-ului
Determinarea conductivitatii electrice
Determinarea continutului de oxigen dizolvat
Determinarea continutului de cloruri
Determinarea sumei de calciu si magneziu
Determinarea continutului de nitriti
Determinarea continutului de azotati
Determinarea continutului de amoniu
Determinarea fosforului, ortofosfati
Determinarea continutului de fier
Determinarea indicelui de permanganat
Determinarea clorului liber si clorului total
Determinarea continutului de mangan
Determinarea turbiditatii

Apa uzata, apa de suprafata

Determinarea consumului chimic de oxigen
Determinarea consumului biochimic de oxigen
Determinarea continutului de materii in suspensie
Determinarea agentilor de suparafata anionici prin masurarea indicelui de albastru de metilen
Determinarea pH-ului
Determinarea conductivitatii electrice
Determinarea continutului de cloruri
Determinarea sumei de calciu si magneziu (duritate)
Determinarea continutului de nitriti
Determinarea continutului de azotati
Determinarea continutului de amoniu
Determinarea fosforului
Determinarea continutului de fier

Cere oferta

Formular comanda

Formular analiza comenzii

Formular PV

<<